SERVICII

Scapă de grija logisticii și transportului de marfă!

Scopul nostru principal este să îți preluăm din activitățile logistice și de transport marfă, astfel încât tu să te poți ocupa de alte aspecte importante ale afacerii tale. De aceea, utilizăm tehnici moderne și deținem un personal calificat pentru a procesa comenzile, a gestiona comenzile și a livra mărfurile către utilizatorii finali, în orice țară din Europa sau pe teritoriul României.

Află care sunt soluțiile noastre!

Transport intracomunitar

Asigurăm expedierea mărfurilor tale pe orice destinație din Uniunea Europeană.

Echipa noastră este alcătuită din șoferi calificați pentru transporturi de marfă intracomunitare, care dau dovadă de profesionalism și seriozitate în munca lor.

Indiferent dacă dorești exportul din orice țară din UE sau importul de marfă în România, îți stăm la dispoziție cu soluții rapide, adaptate nevoilor tale.

Transport intern

Dorești livrarea sau preluarea de marfă dintr-o anumită regiune de pe teritoriul României? Noi suntem partenerii tăi de încredere pentru transportul de marfă intern.

Încă de la începutul activității noastre, ne-am specializat în transportul intern de marfă și ne-am ridicat mereu standardele de calitate ale serviciilor prestate. Datorită camioanelor dotate la standarde europene și a șoferilor noștri calificați, oferim clienților noștri siguranța transportului de marfă, în cele mai bune condiții.

Suntem pregătiți să îți îndeplinim cererea de transport intern.

Logistică și distribuție

Scapă de grija fluxului logistic al afacerii tale!

Mijloacele noastre moderne și personalul calificat sunt atuurile care ne ajută să gestionăm întregul flux logistic al clienților noștri. Astfel, personalul tău se va putea concentra pe alte activități care aduc beneficii directe companiei tale.

De la procesarea comenzilor, gestionarea stocurilor, ambalarea mărfurilor și până la livrarea propriu-zisă către utilizatorii finali, toate aceste activități pot fi preluate cu succes de către personalul nostru.

Suntem pregătiți să facem față cererilor afacerii tale, pentru a garanta atât satisfacția ta și a personalului cât și a clienților tăi.

Ai nevoie de transport intern, intracomunitar sau de externalizarea fluxului logistic al afacerii tale?