SZOLGÁLTATÁSOK

Szabadulj meg a szállítással járó aggodalmaktól

Célunk, hogy levegyük a válladról a logisztikai és szállítási aktivitások terhét, így több időt szánhatsz más fontos, cégen belüli tevékenységekre. Ennek érdekében modern technikákat és szakképzett munkásokat alkalmazunk, akik adminisztrálják a rendeléseket és kézbesítik szállítmányaidat a felhasználókhoz, Európa bármely országában és Románia egész területén.

Külföldi szállítás

Biztosítjuk szállítmányaid kézbesítését bármilyen címre az Európai Unióban.

Csapatunk sofőrei internacionális szállításra szakképesítettek, ami bizonyíték a komolyságra és a professzionalizmusra munkájukban.

Akár áru exportálást szeretnél bármely országból az EU-ban, akár importálást Romániába, állunk rendelkezésedre gyors megoldásainkkal, szükségleteidhez mérten.

Belföldi szállítás

Szeretnél árut küldeni vagy átvenni egy adott helyszínről Románia területén? Mi megbízható partnereid vagyunk belföldi szállításban.

Cégünk kezdeti aktivitásainak idején belföldi áruszállításra specializálódott, és folyamatosan emeltük szolgáltatásaink minőségi standardjainak szintjét. Európai standardoknak megfelelő teherautóink és szakképzett sofőreink által biztonságos áruszállítást garantálunk klienseinknek.

Készen állunk, hogy teljesítsük belföldi szállítással kapcsolatos kéréseid.

Logisztika és elosztás

Szabaduljon meg vállalkozásának logisztikai folyamatival járó aggodalmaktól!

Modern eszközeink és szakképzett személyzetünk azok az erősségeink, akik segítenek klienseink logisztikai folyamatainak teljes adminisztrálásában. Ezáltal a te személyzeted nyugodtan koncentrálhat más, a cégednek kedvező aktivitásokra.

Személyzetünk aktivitásai közé tartozik a rendelések lebonyolítása, raktárkezelések, szállítmányok csomagolása valamint kézbesítés a felhasználóhoz.

Kész vagyunk teljesíteni vállalkozásod kéréseit, és garantáljuk, hogy úgy te, mint a személyzeted és klienseid, elégedettek lesznek szolgáltatásainkkal.

Szállítani szeretnél belföldön, külföldön, vagy szeretnéd kivitelezni vállalkozásod logisztikai folyamatait?